16. junija brezplačni clubbing dance I AM party v Tivoliju

Pri Mini Golf Cafeju bosta nastopila dueta BluBird in Vanillaz.

“I AM PARTY je koncept zabave, kjer ste v središču brezčasnosti dogajanja vi,” pravijo organizatorji, ki so že pripravili trideset podobnih dogodkov po vsej Sloveniji. S tivolskim partyjem bodo obeležili tudi prvo obletnico prirejanja tovrstnih zabav.

Za pravo petkovo clubbing vzdušje bosta pod tivolskimi krošnjami poskrbela dva odlična dance izvajalca.

BluBird, slovenski tropical deep house projket, ki snema tudi za založniško velikanko Sony Music, sestavljata Damjan Jović in DJ Dey. Duet v svojem nastopu kombinira DJ miks z v živo odigranimi glasbenimi vložki in petjem v živo.

Druga nastopajoča bosta Vanillaz, atraktivni DJ duet, ki je vrtel tudi na takšnih partyjih, kot so Ultra Europe, King’s Day Amsterdam, UMAGINATION in POW WOW. Vanillaz sta leta 2015 skupaj s slovitim nemških house duetom Plastik Funk posnela skladbo Rock The Party, s katero sta se uvrstila tudi na prestižno Beatportovo lestvico Top 100 Electro House skladb.

Poleg izrazito plesne vibracije in pravega clubbing vzdušja organizatorji obljubljajo tudi edini flair bartending tandem show v Sloveniji, ki ga bosta izvedla barmana Danijel Pečovnik in Boris Simbera, večkratni slovenski državni prvak in sedmi na svetovnem prvenstvu v atraktivnem mešanju pijač.

Vstopnine za I AM party ni. Vstop bo možen samo z vabilom, ki ga lahko naročite na tem naslovu.
 

Podelili slovenske glasbene nagrade Zlata piščal
Rodoljubac - Rodoljubac (2016)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm