Adele s Hello še naprej ruši rekorde

20. novembra pa je izšel njen težko pričakovani album z naslovom 25.

Adele_600

Pevka Adele je najprej postavila rekord s tem, ko si je na YouTubeu njeno skladbo Hello v prvih 24 urah ogledalo 27,7 milijonov gledalcev, kar je za več kot sedem milijonov več od prejšnjega rekorda Taylor Swift. Adele je z 1,11 milijonov pretokov v enem tednu zrušila tudi rekord preko spleta najbolj prodajane skladbe v ZDA v prvem tednu. Hkrati je tudi edina, ki ji je uspelo prodati več kot milijon pretokov v prvem tednu. Adele je s 7.32 milijona zahtev zrušila tudi rekord najbolj zahtevane skladbe na različnih tovrstnih plačljivih servisih.

Zdaj je Hello že tretji teden prva na ameriški lestvici singlov in je postala šele četrta skladba, ki je zabeležila več kot 400.000 pretakanj vsak teden. Adele je to mejo dodobra presegla, saj je imela drugi teden 635.000 pretokov, ta teden pa jih je dosegla 480.000.

Hello je ta teden največkrat dolpotegnjena skladba v kar 102 državah. Na YouTubeu oziroma Vevu ima ta trenutek že skoraj 386,55 milijonov ogledov.

Za razliko od prejšnje rekorderke v dnevnem ogledu, Taylor Swift, Adele ne uporablja Twitterja in drugih družabnih omrežij.

Njen tretji, težko pričakovani album z naslovom 25, ki mu napovedujejo rušenje številnih rekordov, je 20. novembra.

Ta petek solidarnostni koncert Glasne za begunce
Enya po sedmih letih z novim albumom
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm