Alya za 8. marec napoveduje album intimnih obdelav svojih največjih uspešnic

Naslov “Iz dnevne sobe” pove vse.

Foto: Rok Golob

Naša imenitna pevka Alya bo na dan žena izdala album Iz dnevne sobe, na katerem se je na drugačen način lotila svojih največjih uspešnic. Na albumu sta poleg njene skupine sodelovala še naš izvrstni harmonikar Jure Tori (Orlek, Tori Tango, Flora & Paris …) in klaviaturist legendarnih rockerjev Parni valjak Berislav Blažević. Producent albuma je Dejan Radičević.

Foto: Matic Gabriel

“Lani smo za valentinovo pripravili dvoranska koncerta, na katerih smo oder spremenili v veliko, a intimno dnevno sobo s kavčem, posebnimi lučkami, svečniki, vazami, lestencem … Počutili smo se naravnost odlično. Tudi občinstvo je bilo zato še bolj sproščeno in vse je bilo bolj domače … Po teh koncertih sem intenzivno razmišljala, kako bi takšno vzdušje ustvarila in posnela v studiu. Tako je nastal album Iz dnevne sobe,” je povedala priljubljena pevka.

Alya bo album še pred izidom začela predstavljati tudi v živo. Že 14. februarja bo imela koncert v Cerknica, dan kasneje v Grosupljem, 16. v Ajdovščini, 29. marca v Slovenski Bistrici, 14. aprila v Tolminu in 18. maja v Radencih.

Preberite še:
Alya napoveduje spremembe, novi album in “trga” na YouTubu

 

Legendarni tolminski rock gverilci Rodoljubac končno našli bobnarja
Let 3 s pečenim pujsom, deljenjem kondomov, stand upom in Cosmo Daivat napovedali AntiValentinovo 2019
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm