Prihaja atraktivna Andi Rea, hrvaška zvezdnica novega kova

Ima glas, izdelano vizualno podobo, igra kitaro in pripravlja doktorat.

Andi Rea je poleti pri naših sosedih pritegnila veliko pozornosti s svojim prvim singlom Ruke, odlično, moderno power pop rock skladbo z blagim novo-metalskim kitarskih riffom, pompoznim AOR refrenom, skoraj dance beatom, finimi elektronskimi vložki in efektnim, heavymetalskim kitarskih solom. Andi Rea, ki je zdaj podpisala pogodbo s cenjeno hrvaško založbo Dancing Bear, ni navdušila samo z odlično skladbo, ampak tudi s prepričljivim petjem, nastopom in vizualno podobo.

Za umetniškim imenom Andi Rea stoji Andrea Grkinić, atraktivna mlada gospodična, sicer magistra filozofije in knjižničarstva, ki pripravlja doktorat na zagrebški Filozofski fakulteti. Andi je končala tudi izobraževanje na zagrebški Rock akademiji, kjer je študirala petje in igranje kitare. Njen talent je hitro prepoznal tamkajšnji profesor kitare Alan Dović (tudi član benda Borisa Novkovića in skupine Calido, sodeloval pa je tudi s takšnimi imeni, kot so Vatra, Severina, Divas, Big Band HGZ, Toni Cetinski, Joško Lokas, Goran Karan …), ki je postal njen skladatelj, producent in aranžer.

Andi Rea in Dović že pripravljata novo skladbo z naslovom Strast. “To je eksplozivna, silovita electropop skladba, ki opeva ples, prva srečanja, spontanost, drznost, življenje in njegovo nočno plat,” je o novi skladbi povedala Andi Rea.

15 let skupine Rock Partyzani! Proslava 28. 11. @ Orto bar!
Mark Knopfler - Down The Road Wherever (2018)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm