Angus Young iz AC/C brez uniforme gostoval na koncertu Guns N’ Roses

Tako oblečenega velikega kitarista na odru nismo videli 43 let.

Angus Young, sloviti kitarist in šef avstralskih velikanov AC/DC, je bil 10. februarja gost na koncertu Guns N’ Roses v Sydneyju. Zadeva ne bi bila tako posebna, saj šef Guns N’ Roses Axl Rose poje tudi v AC/DC, če ne bi Angus Young na oder prišel brez zanj značilne šolske uniforme, ki jo na vseh nastopih svojega benda nosi že 43 let. Young je na oder prišel v beli majici in levi’skah in treba je priznati, da tudi v takšni opravi deluje strupeno in divje. Skupaj so nažgali dva starejša klasika AC/DC, in sicer Whole Lotta Rosie in Riff Raff.

Axl je prihod Angusa Younga pospremil z napovedjo: “Sledi nekaj še nikoli videnega. Prišel je brez svoje uniforme, zato pa sem jaz oblekel šolski jopič!” Odpovedal pa ga je z besedami: “Moj dober prijatelj in velik človekoljub.”

Tudi na festivalu Coachella, kjer je aprila lani po dolgih letih prvič ponovno zaigrala najbolj slavna zasedba Guns N’ Roses, je bil gost Angus Young. Zaigrali so isti skladbi, vendar je Young tam nastopil v svoji po vsem svetu znani šolski uniformi.
 

Grammy 2017 se je sprevrgel v dramo pevke Adele
Čuki iščejo novega basista
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm