Sloviti alternative festival AntiValentinovo zdaj tudi v Sloveniji

Kar dva dni drugačnega praznovanja zaljubljenih.

Reški alternative velikani Let 3 so leta 2016 v zagrebški dvorani Dom sportova priredili koncert z namenom, na katerem bi na drugačen način proslavili dan zaljubljenih. Povabili so še nekaj najboljših tamkajšnjih alternative in angažiranih rap izvajalcev in dogodek naslovili AntiValetninovo. Več kot uspeli koncert je praktično v trenutku dobil kultne in tudi festivalske razsežnosti, krati pa je postal osrednji dogodek za vseh drugače misleče in nasploh za vse privržence kakovostne in ne(za vsako ceno)komercialne glasbe.

Let 3 (Foto: Denis Lovrović Čombe )

Na lanskoletni izdaji festivala v Zagrebu je prvič nastopil tudi slovenski predstavnik, in sicer so bili to Demolition Group. Letos pa so se Let 3 odločili, da idejo drugačnega praznovanja razširijo tudi v Sloveniji. Napovedali so kar dvodnevno slovenski izdajo festivala AntiValentinovo, ki bo v ljubljanski Cvetličarni 20. in 21. februarja. V dveh dneh se bo zvrstilo šest odličnih in žanrsko pestrih izvajalcev, ki bodo vsekakor zadovoljili zelo široko paleto okusov. Prvi dan bodo nastopili pobudniki Let 3, splitska hibridna alternative atrakcija TBF in nova ex YU rap atrakcija Vojko V. Drugi dan pa: Edo Maajka, morda celo najpopularnejši raper regije, unikatna zagrebška crossover hip hop senzacija Elemental in slovenski rap gigant, strah keš pi*k in glasnik Ljubezni Klemen Klemen.

Ob nakupu vstopnice dobite tudi glasbeno nogavico za vabo.

Hrvaška izdaja festivala AntiValentinovo bo 8. in 9. februarja v Zagrebu. Tam bodo nastopili Zabranjeno Pušenje, Turisti, Let 3, Elemental, Saučešće, Kojoti, Bad Copy in Rambo Amadeus. Program pa bodo letos prvič popestrili tudi z nastopi stand up komikov.

Preberite še:
Demolition Group, prvi slovenski bend na festivalu AntiValentinovo!
Let 3 razmesarili svoj klasik Izgubljeni z rapom in mariachi godbo
 

Po desetletju prva nova skladba Guns N' Roses
Top heavy metal frontman Jurij Egzi Čotar začenja solo pot z akustično skladbo
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm