Let 3 s pečenim pujsom, deljenjem kondomov, stand upom in Cosmo Daivat napovedali AntiValentinovo 2019

Poseben festival zahteva posebno najavo.

Mrle in Prlja, kolovodji reških alter velikanov Let 3, sta, kot se za prava divjaka in posebni dogodek spodobi, poskrbela za efektno napoved premierne slovenske izdaje festivala AntiValetninovo. Pravi praznik drugačne in kakovostne glasbe bo v ljubljanski Cvetličarni 21. in 22. februarja.

Namesto dolgočasnih press-konferenčnih (samo)reklamiranj sta Mrle in Prlja, oblečena v mesarska oblačila, ob zvokih ameriških heavy metal ikon W.A.S.P. postregla vsem prisotnim pečenega pujsa in prijazen nasmešek. Še prej sta pujsa razsekala z malo gozdno sekiro in profi mesarskimi noži.

Za umetniški del sta poskrbela izjemna Goran Vinčić Vinča (tudi AntiValentin. op) in Eva Virc, oba iz Studia Smijeha. Odlični slovenski moderni rockerji Cosmo Daivat pa so s krajšim, a zelo intenzivnim nastopom še enkrat pokazali, da spadajo med naše najboljše koncertne bende. Nekaj se šušlja, da bomo kanček njihove energije slišali že na letošnji izdaji drugačnega praznika zaljubljenih, čeprav uradno niso napovedani.

20. februarja bodo na festivalu AntiValentinovo 2019 nastopili: pobudniki Let 3, splitska hibridna alternative atrakcija TBF in nova ex YU rap atrakcija Vojko V, 21. februarja pa: Edo Maajka, morda celo najpopularnejši raper regije, unikatna zagrebška crossover hip hop senzacija Elemental in slovenski rap gigant, strah keš pi*k in glasnik Ljubezni Klemen Klemen.

Nekaj vstopnic je še na voljo.

Preberite še:
Sloviti alternative festival AntiValentinovo zdaj tudi v Sloveniji
Demolition Group, prvi slovenski bend na festivalu AntiValentinovo!
Let 3 razmesarili svoj klasik Izgubljeni z rapom in mariachi godbo
 

Alya za 8. marec napoveduje album intimnih obdelav svojih največjih uspešnic
Nile Rodgers & Chic - It's About Time (2018)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm