Balladero po poldrugem letu ta petek naposled spet v Ljubljani

Pronicljivi ustvarjalec, ki se lahko pohvali z enim naših najboljših kantavtorskih albumov vseh časov, bo nastopil 18. januarja @ CSK France Prešeren.

Balladero, eden najbolj samosvojih slovenskih avtorjev in izvajalcev, se po daljšem premoru vrača v prestolnico s celovečernim koncertom. Izvrstni pevec, avtor in pianist bo z odlično skupino, v kateri so še basist Jernej Kržič, bobnar Boštjan Gradišek in kitarist Martin Lunder, nastopil ta petek, 18. januarja, v ljubljanski dvorani Center slovanskih Fultur France Prešeren na Karunovi 14 v Trnovem.

Balladero je širšo pozornost vzbudil s sijajnim albumom Perfect You, čeprav to ni bil njegov prvi solo album in čeprav je pred tem kot bobnar in klaviaturist leta deloval v kultni prekmurski alter senzaciji Psycho-Path. Perfect You, ki ga je izdal leta 2016, je mojstrovina in nedvomno eden najboljših slovenskih (kant)avtorskih albumov vseh časov.

Tudi koncerti Balladera, ki je nastopal tudi v tujini, so nekaj posebnega. Balladero v živo poseduje redko slišano prefinjenost in eleganco, hkrati pa je tudi zelo energičen. Na koncertu boste zlahka začutili, da skladbe, kot Stari časi, This Grace, New State Of Mind, Ragged Inn, Desert Trail, Le bdi, Romance in ostale… s časom le “pridobivajo” in ostajajo še kako aktualne. Zagotovo pa bodo Balladero in odlična ekipa izvedli tudi večino skladb s prav nič slabšega prvenca Club Deuce. Seveda tudi kakšna druga presenečanja in sladice niso izključene.

Vsekakor vas v petek čaka nepozabna koncertna izkušnja. Predvsem ljubitelji kakovostne avtorske glasbe in vrhunske koncertne izvedbe tega dogodka nikakor ne smete zamuditi. Tisti, ki ste tega izjemnega prekmurskega glasbenika že kdaj slišali v živo, veste, o čem je govora.

Koncert se začne ob 20. uri.

Preberite še:
Recenzija albuma: Balladero – Perfect You (2016)
 

Popravek
Sobotni Original Disco Party hkrati v dveh prostorih, v dvorani za dance akcijo in v lounge kavarni za "na easy"
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm