Bobnar Motörhead je zdaj tudi uradno član Scorpions

“Lemmy je na to zagotovo ponosen tam gori,” pravi Mikkey Dee.

scorpions-lineup-2016

Bobnar Mikkey Dee (na sliki z dvignjeno pestjo, op.) je bil član Motörhead od leta 1992 in vse do lanskoletnega konca delovanja te legendarne skupine, ko je tragično preminul njen šef Lemmy. Dee je aprila je začel bobnati pri legendarnih nemških heavy metalcih Scorpions, potem ko njihov bobnar James Kottak zaradi slabega zdravja ni mogel več igrati na turneji.

Pred dnevi so Scorpions, ki počasi končujejo zelo uspešno gigantsko svetovno turnejo, sporočili, da je Dee postal stalni član skupine. “Zahvaljujemo se Jamesu za nepozabna leta v bendu in prijateljstvo. Razumemo in spoštujemo, da potrebuje čas, da se pozdravi. Po izjemno uspešnih koncertih v ZDA, Evropi in Aziji, smo ugotovili, da smo našli fantastičnega bobnarja. Mikkey Dee je v skupino je prinesel svežo energijo in veselimo se razburljivih dni, ko so pred nami,” so povedali Scorpions.

Dee pa je povedal: “Zelo sem počaščen, da lahko še naprej bobnam na tako visoki ravni. Odraščal sem s Scorpions in vedno sem jih imel rad. Že leta smo prijatelji. Zdaj se zabavamo in njihova ekipa je zelo profesionalna. Preživel sem 25 nepozabnih let v Motörhead in to bo vedno temelj mojega bodočega igranja. Lemmy je zelo spoštoval Scorpions, ker so pravi rock band, in zagotovo je tam gori ponosen, da sem zdaj v tako vrhunski skupini.”
 

Nick Cave & The Bad Seeds - Skeleton Tree (2016)
Blackfoot - Southern Native (2016)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm