Destiny’s Child so se ponovno zbrale med nastopom Beyoncé

in na žalost še vedno številnih fonov ostale skupaj zgolj za tri skladbe.

Pevka Beyoncé je postala prva temnopolta ženska izvajalka, ki je bila glavna zvezda dneva na slovitem ameriškem festivalu Coachella. Med svojim sobotnim nastopom je obiskovalcem pripravila kar nekaj presenečenj. Za hip se je pojavil njen mož, raper Jay-Z. V eni skladbi se ji je pridružila sestra Solange. Glavno presenečenje pa je bil ponovni nastop skupine Destiny’s Child, s katero je Beyoncé zaslovela. Beyoncé Knowles, Kelly Rowland in Michelle Williams, ki so tvorile najbolj slavno zasedbo tega tria, so skupaj zapele uspešnice Lose My Breath, Say My Name in Soldier. Nastop Beyoncé si je preko YouTubea ogledalo kar 450.000 ljudi.

Destiny’s Child veljajo za eno najuspešnejših ženskih R&B trio zasedb vseh časov. Delovale so od 1997 do 2006 in do zdaj prodale več kot 60 milijonov plošč. V ZDA so deveti najuspešnejši izvajalec tega tisočletja. Po razpadu so na podoben način skupaj nastopile še leta 2013 in 2015.

Kakšnega trajnejšega delovanja skupine, zaenkrat ne gre pričakovati, saj sta Beyoncé in Jay-Z na gigantski skupni svetovni turneji, v okviru katere se bosta najbližje našim krajem ustavila julija v Milanu in Rimu. Točna datuma najdete v rubriki napovednik.
 

Umrl je slovenski kitarist Alan Jakin
Nogometni strokovnjak Slaviša Stojanović posnel album s top slovenskimi pevci
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm