Dua Lipa je končno potrdila izid svojega prvega albuma

Istoimenski album vroče britanske pop zvezdnice bo izšel 2.junija.

Dua Lipa je ena najboljših in najbolj vznemirljivih britanskih pop izvajalk tega trenutka. Starši enaindvajsetletne pevke in avtorice so v devetdesetih letih pobegnili s Kosova. Dua je svojo kariero začela pri štirinajstih, ko je na YouTubu objavila nekaj svojih verzij skladb pevk, kot sta Christina Aguilera in Nelly Furtado, kar ji je kmalu prineslo podpis za založniško velikanko Warner.

V nekaj naslednjih letih je navdušila s svežimi pop skladbami, kot so Be The One, Hotter Than Hell in Blow Your Mind (Mwah), ki so postale velike uspešnice. Do zdaj je ta atraktivna pevka po svetu prodala že več kot 3,4 milijone singlov.

Dua je tudi izvrstna koncertna izvajalka. Njena turneja Hotter Than Hell Tour, ki jo je imela leta 2015 in 2016, je bila velikanski uspeh. 13. aprila je razprodala londonsko dvorano O2, potrdila pa je tudi, da bo letos nastopila na slovitem festivalu Glastonbury. Za svoj največji dosedanji koncertni uspeh pa si pevka še vedno šteje svoj nastop v Prištini, kjer jo je prišlo poslušat več kot 20.000 ljudi. Za letošnje leto pa napoveduje tudi veliko evropsko turnejo.

Te dni je izšla njena nova skladba Lost In Your Light, na kateri gostuje pevec Miguel. Dua je zdaj tudi dokončno potrdila, da bo njen istoimenski prvenec izšel 2. junija. Na zgoraj omenjenem londonskem koncertu je na svoj način napovedala še eno zanimivo skladbo z naslovom Homesick. Dejala je: “To skladbo sem napisala z zares talentiranim umetnikom z imenom Chris Martin.” Seveda gre za šefa slovitih Coldplay.

Na albumu Dua Lipa bodo naslednje skladbe:

1. Genesis
2. Lost In Your Light ft. Miguel
3. Hotter Than Hell
4. Be The One
5. IDGAF
6. Blow Your Mind (Mwah)
7. Garden
8. No Goodbyes
9. Thinking ‘Bout You
10. New Rules
11. Begging
12. Homesick

Luksuzni izdaji pa bodo dodane še naslednje skladbe:

13. Dreams
14. Room For 2
15. New Love
16. Bad Together
17. Last Dance
 

Tokac, Mef in Tone Kregar o problematiki pisanja rock in pop besedil
The Chainsmokers - Memories...Do Not Open (2017)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm