Dugme u čorbi imajo odlično novo avtorsko skladbo

Balada Ne može drugačije je narejena v najboljši maniri YU (pop) rocka.

Dugme u čorbi, ki so si nadeli ime po dveh velikih jugoslovanskih rock bendih (Bijelo dugme in Riblja čorba, op.), je skupina prekaljenih in kakovostnih slovenskih glasbenikov, ki igra svojevrstno zastavljene akustične obdelave skladb iz bogate zakladnice jugoslovanskega rocka in tudi popa. Trio poleg nekaterih največjih uspešnic in klasikov YU rocka in popa izvaja tudi nekaj skritih biserov te scene.

Dugme u čorbi sestavljajo pevec Vojo Djuran (Bitange i Princeza, ex: Botri, Rock Partyzani …), tolkalec, bobnar in spremljevalni pevec Boštjan Vajs (C4, Zabukowski, ex: Victory, Bombe, Kantor, Niowt, Dadi Daz …) in kitarist, spremljevalni pevec in producent Franci Zabukovec (Zabukowski, ex: Magnifico, Botri, Rock Partyzani, Rdeči Baron, Odiseja 2000, Ironija …).

Te dni pa so Dugme u čorbi, ki delujejo od leta 2015, izdali novo skladbo Ne može drugačije, ki so jo napisali sami. Ta odlična balada je tako po zvoku kot izvedbi narejena v najboljši maniri YU (pop) rocka, ne manjka pa niti hrapav vokal in nekaj tistih zmagovitih, brezčasnih, nostalgičnih jugo harmonij.
 

Rodoljubac - Rodoljubac (2016)
Roger Waters - is this the life we really want? (2017)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm