Elvis Jackson z reggae pop singlom napovedujejo jubilejni koncert

Žur in akcija z dodano brass sekcijo bosta 28. novembra v ljubljanski Cvetličarni.

Avtorica ilustracije: Ana Beltran Porcar

Tudi v tujini cenjena hibridna slovenska ska punk metal institucija Elvis Jackson po nedavnem sodelovanju s Heleno Blagne zdaj predstavlja še svojo novo skladbo, katere naslov je Can’t Get Enough. Bend z vedrejšimi toni, kot smo jih sicer od njega vajeni, in svojo večno pozitivno energijo opisuje čas, ko ni bilo vse tako, kot bi moralo biti.

“Pesem je nastala v prav posebnem obdobju benda in govori o manj rožnatih plateh življenja, vztrajanju, učenju iz napak, zaupanju vase in končni zmagi,” je o tej groovy reggae pop skladbi povedal pevec Buda in dodal, “težji trenutki in izkušnje v življenju so neke vrste izziv in motivacija. Pomagajo nam razumeti svet okoli nas in tako se na osebnem nivoju razvijamo tudi mi sami.”

Sklada je napoved velikega jubilejnega koncerta, s katerim bodo Elvis Jackson 28. novembra v ljubljanski Cvetličarni praznovali 20. obletnico svojega delovanja. Koncert bo razdeljen na električni in akustični del, skupina pa pripravlja še eno novost. Namreč od zdaj naj bi se ji pridružila še sekcija pihalcev, kar napoveduje še večje valove za surferje in novo razsežnost zvoka in dinamike Elvis Jackson.

PS: Elvis Jackson bodo 8. decembra tudi posebni gosti gala koncerta Helene Blagne v ljubljanski Hali Tivoli. Diva slovenske popevke pa bo gostja jubilejnega koncerta v Cvetličarni.
 

Edo Maajka: triumfalni koncert v Zagrebu
Seven Days in May - Seven Days in May (2018)