Diskoidna orto-elektronska funk ekstravaganca Guštija

Inteligentni pop, pravi groove, kanček alter suberzivnosti in močno sporočilo.

Gušti je izdal svoj četrti single, ki nosi naslov Milijoni trenutkov. In po dolgem času smo končno spet dobili skladbo, ki združuje inteligentno sodobno pop skladnjo, kanček alter kljubovalnosti, strupeni plesni groove ter močno in hudo aktualno sporočilo. Gušti je avtor glasbe in besedila. Odbiti, orto-elektronski aranžma, z obilico odklopljenih synt vložkov in enkratnim “efekt” solom, pa je naredil producent Žare Pak.

Milijoni trenutkov ima nekaj moderne EDM atmosfere, obilico nostalgičnega in barvitega synth pop naboja osemdesetih ter tudi pravo dozo novovalovske electro subverzivnosti iz “tiste druge strani” istega obdobja. Vse skupaj “leti” na močnem diskoidnem funk beatu in povezuje odličen rockerski riff. Guštijeva kombinacija petja in “pripovedniške jeze” pa je prepričljivejša kot kdajkoli prej.

“Skladba govori o občutku vračanja spominov nekam med izredne trenutke. Korakaš skozi mesto, nekako brez cilja in prideš v klub, kjer opazuješ ljudi in ugotavljaš, kako dolgčas ti je pravzaprav globoko v sebi,” je o besedilu, ki srhljivo dobro zadeva praznino vzdušja trenutne scene, povedal Gušti.

Preberite še: Gušti: “Pogrešam pozitivno nagruvan komad z moškim vokalom.”
 

Umrl je Sandi Maver
Foto-utrinki: Simfonična ekstaza 2
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm