Metallica bodo izdali novi album 18. novembra

Naslov: Hardwired…To Self-Destruct. Prva že objavljena skladba je Hardwired.

Metallica_16

Največji metal bend na svetu bo 18. novembra izdal svoj deseti album z naslovom Hardwired…To Self-Destruct. To bo njihov prvi studijski izdelek po osmih letih. Album bo trajal skoraj 80 minut. Na njem bo dvanajst skladb in izšel bo kot dvojni CD. Naprodaj bo tudi posebna izdaja z dodatnim CD-jem, na kateri bodo osnutki skladb, demo različice in tudi skladba The Lords Of Summer, ki jo je bend pred podaljšanjem snemanja izdal lani kot najavno skladbo za album. Pesem nazadnje ni prišla v izbor za običajno izdajo.

20. avgusta so Metallica premierno kar v živo predstavili skladbo Hardwired. Kmalu zatem so objavili še uradni video studijske različice skladbe. Pesem je precej preprosta in bolj neposredna od tistih na predhodniku Death Magnetic.

Metallica-Hardwired...To-Self-Destruct

Po besedah članov skupine bodo tudi ostale vsebovale manj prehodov in premorov in bodo imele bolj jasne linije. Metallica so še povedali, da so večino skladb napisali jeseni 2014 in spomladi 2015. Povedali so tudi, da je skladba Hardwired zadnja, ki so jo napisali.

Po prvi skladbi sodeč, se bodo Metallica slogovno vrnili na sam začetek svoje kariere, ko so bili v pri polovici osemdesetih let prejšnjega stoletja eni glavnih protagonistov thrash metala.
 

Kratke glasbene novice od vsepovsod
Velike spremembe v zasedbi Flora & Paris
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm