Monolitno heavy metalski novi singel Black Diamond

Bad Colour je čisti heavy metal rušilec brez vsakršnih primesi.

Black Diamond je vrhunski slovenski heavy metal bend, ki je že leta 2013 navdušil z odličnim, a v naših logih žal precej spregledanim albumom Last Man Standing. (Torej, skrajni čas, da vsi pravi headbangerji zadevo končno preverite, op.).

Skupina, ko jo sestavljajo sami izvrstni glasbeniki, pevec Žanil Tataj Žak (Mary Rose, ex Divlje Jagode …), kitarista Igor Manasijevič in Urban Kolarič, basist Primož Pavlin in bobnar Marko Soršak Soki (Elvis Jackson), je nedavno predstavila novo skladbo, katere naslov je Bad Colour. Pesem je izvrstni, čistokrvni heavy heavy metal rušilec brez vsakršnih primesi. Skladba ima vse, kar krasi pravi heavy metal; monolitne riffe, intenziven ritem, prefinjene kitarske solistične vložke, sijajno vokalno linijo, mogočen refren in nenazadnje tudi težo in perfekten zvok.

Skladba ima tudi močno sporočilo in zanimivo zgodovino nastanka. “Bad Colour je precej stara. Nastala je točno 11. septembra 2001, ko je padel WTC. Ta dan sem iz trgovine prinesel nov snemalnik z efekti za kitaro, ki jo ljubiteljsko igram, in napisal skladbo, ki govori proti rasizmu. Nastala je doma na kavču ob prižgani televiziji, ko sta gorela dvojčka. Po šestnajstih letih sem jo privlekel iz arhiva in jo pokazal našemu kitaristu Igorju, ki jo je kompozicijsko in aranžmajsko predelal in je zdaj ugledala luč sveta,” je o nastanku Bad Colour povedal Soršak.
 

Nick Cave bo v Stožicah! Naprodaj 700 dodatnih vstopnic.
V Ljubljano se vračajo največji elektronski inovatorji Kraftwerk
 

Kiosk HmHm na: