Dobrodelni koncert petih novih rock bendov založbe Nika

Koncert bo 18. maja na Vrhniki. Zbrani denar za letovanje otrok.

Na koncertu, ki bo 18. maja v Bazenu na Vrhniki, bodo nastopili 2B, Lumberjack, Imset, John F. Doe ter Seven Days in May. Vseh pet bendov snema za založbo Nika in vsi so vidnejši predstavniki nove slovenske rock scene, na kateri se dogaja marsikaj.

Organizator koncerta je KVŠ, Klub vrhniških študentov, pomagajo pa tudi številni prostovoljci in lokalni donatorji. Namen koncerta je zbiranje denarja za Pomežik soncu®, humanitarni program, s katerim Zveza prijateljev mladine Slovenije omogoča letovanje otrokom socialno ogroženih družin.

Od 1. maja dalje je program Pomežik soncu® mogoče podpreti tudi prek SMS sporočila. Če pošljete ključno besedo POMEZIK5 na 1919, boste prispevali 5 evrov za letovanje otrok, katerim starši zaradi socialne stiske počitnic na morju sicer ne bi mogli omogočiti.

Vsekakor se obeta zelo zanimiv dogodek, na katerem boste dobili precej dober vpogled v to, kako kakovostna in pestra je novejša slovenska rock scena. Spodbudno pa je tudi, da so bendi končno stopili skupaj. Z obiskom koncerta, na katerem ni vstopnine, so pa zaželeni prostovoljni prispevki, boste ne samo podprli dober namen, ampak tudi novo slovensko rock ustvarjalnost.
 

Izrael zmagal na Evroviziji 2018, Lea Sirk 22.
A Perfect Circle - Eat The Elephant (2018)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm