Nočna pravila začenjajo avtorsko pot z vročo latino popevko

Cerkniški bend, ki je trga s priredbami, zdaj predstavlja svojo skladbo Samo malo.

Skupino iz Cerknice sestavlja peterica mladih, a že dokaj izkušenih glasbenikov, ki so pred tem delovali v zasedbah Tešku je Rečt, Niderdorf, The Slims, Nidrs Band in Polhi. Pred dvema letoma pa so se pevec Marko Martinčič, kitarist Jernej Semič, basist Tomaž Borštnik, bobnar Blaž Opeka in klaviaturist Tilen Tomšič odločili ustanoviti skupino Nočna pravila. Bend je z dobrimi predelavami slovenskih in yugo pop in rock uspešnic, kot tudi malo drugače izvedenih narodnozabavnih viž hitro postal stalnica dobrih zabav, porok in tudi veselic.

Zdaj pa so se člani odločili, da se predstavijo še s svojo avtorsko skladbo, ki nosi naslov Samo malo. Napisal jo je Semič. Pri oblikovanju njene končne podobe pa je pomagal specialist za popevkarski zvok in komercialni dance, producent in skladatelj Aleš Zibelnik, sicer med drugim tudi član “sorodnega” benda Sopranos.

Samo malo je odlično izvedena in narejena vroča latino popevka plesnih reggaeton beatov in barvitega kitarskega pop zvoka, ki ji še poseben šarm daje rahlo “balkansko” raskav vokal.

“To je ljubezenska pesem, katere tematiko lahko razširimo tudi na druga področja. Včasih se nam zdi, da so naši cilji na različnih življenjskih področjih težko dosegljivi, vendar pa se ponavadi izkaže, da nam za uresničitev teh ciljev manjka čisto malo. Od tod tudi naslov pesmi,” pa so o skladbi povedali člani skupine Nočna pravila.
 

Crazy Lixx - Ruff Justice (2017)
FLIRRT - Jekyll&Hyde CD1 (2017)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm