Novi album Stray Train izide 24. novembra

Dan kasneje pa ga bodo izvrstni blues rockerji predstavili v živo v Kinu Šiška.

Foto: Nika Brunet

Stray Train, tudi v tujini uspešna energična in udarna slovenska blues rock zasedba, bo 24. novembra končno izdala naslednika svojega odličnega prvenca Just ‘Cause You Got The Monkey Off Your Back Doesn’t Mean The Circus has Left Town.

Novemu albumu je naslov Blues From Hell. Bend pa ga je posnel v slovitem nizozemskem studiu Wisseloord, kjer so med drugimi snemali tudi Queen, U2, Depeche Mode in številni drugi. Za končno zvočno podobo albuma je poskrbel inženir Ronald Prent, ki je delal tud s tako velikimi imeni, kot so Rammstein, Simple Minds, Def Leppard, Queensrÿche, Falco, Elton John, Iron Maiden in Depeche Mode. Album bo na voljo na CD formatu in kot dvojni LP.

“Na plošči je ujeto eno leto našega življenja. Določene pesmi in besedila so bila napisana, medtem ko smo bili na turneji, in odražajo oziroma opisujejo različne občutke in odločitve, ki so zaznamovale tisto obdobje. Mislim, da je plošča avtorsko in aranžmajsko še bolj dodelana kot prva. Med dvanajstimi pesmimi boste poslušalci gotovo našli nekaj zase, zato tudi komaj čakamo, da slišite album,« je povedal kitarist Jure Golobič.

Da je temu res tako, priča že video-napovednik, ki ga je pripravil bend. V njem lahko slišite delčke vseh dvanajstih skladb albuma Blues From Hell in si ogledate tudi nekaj atraktivnih posnetkov iz studia in tudi z njihove evropske turneje.

Dan po izidu, 25. novembra, pa bodo Stray Train premierno v živo predstavili album v Kinu Šiška. Koncert se bo začel ob 22. uri.
 

FLIRRT - Jekyll&Hyde CD1 (2017)
ABOP, pravi techno bend. Brez DJ-ja, ritem-mašine in vokala!
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm