Poleg Metal Days zdaj še Winter Days of Metal

Metalci imajo zdaj tudi zimske počitnice. 19. do 25. marec, Bohinjska Bistrica!

winter-days-of-metal__2017

Winter Days of Metal je zimska različica slovitega festivala Metal Days. Nastope v Bohinjski Bistrici so že potrdili številni veliki svetovni metalurgi, med drugi mi tudi: Destruction, Flotsam & Jetsam, Taake, Belphegor, Draconian, Holy Moses, Shining, Orden Ogan, Disharmonic Orchestra, Milking the Goatmachine, Dew Scented, Dead Lord, The Devil, Izegrim, Metalsteel, Mist, Rest In Fear, Morana, Layment, Total Annihilation in številni drugi.

Destruction

Destruction

Seznam nastopajočih še ni končan, je pa že jasno, da se marca obeta spektakel, na katerem bo poskrbljeno za ljubitelje praktično vseh podžanrov metala, od folk, pagan, gothic doom do heavy, power, industrial, thrash, black in death metala in vsega, kar je vmes.

Belphegor

Belphegor

Glasbeni program festivala Winter Days of Metal bo obsegal pet koncertnih večerov v bistriški dvorani Danica. Podnevi pa Bohinjska Bistrica, ki leži v idilični dolini Bohinjskega jezera, ponuja možnost številnih aktivnosti, naj bo to zgolj sprehod, uživanje v Aquaparku Bohinj ali pa kaj bolj “napornega”, kot je smučanje na Voglu.

Flotsam & Jetsam

Flotsam & Jetsam


 

ZZ Top - Tonite At Midnight: Live Greatest Hits From Around The World (2016)
Avtomobili - Daleč (2016)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm