Učenci bobnarskega asa Klemna Marklja atraktivno zaključili šolsko leto

Triurni koncert je bil praznik za ljubitelje bobnanja in rocka. Fotoreportaža!

Naš bobnarski as in učitelj Klemen Markelj je s svojimi učenci že petič zapored v medvoškem klubu Jedro pripravil veliki koncert ob zaključku šolskega leta. Letos je na njem nastopilo kar njegovih 30 učenk in učencev, starih od 7 do več kot 60 let.

Markelj vsako leto pripravi različne izobraževalne programe, namenjene vse starostnim skupinam, ljubiteljskim in profesionalnim bobnarjem, začetnikom in tudi ljudem s posebnimi potrebami.

Na koncertu je vsak izmed učencev izvedel eno skladbo. Spremljal jih je imeniten bend, ki so ga sestavljali kitarist Rok Barle, basist Tilen Sušnik, klaviaturist Blaž Pahor in pevca Katarina Globočnik in Andrej Jeličič. Luka Rener pa je nastopil s svojim bandom State Enemy. Igralo se je vse mogoče, od ritmično enostavnejšega rock klasika Queen We’ll Rock You do zahtevnega progressive instrumentala Dance of Eternity benda Dream Theater, ki ga je zaigral Žan Tavčar. Navdušila sta tudi gluha bobnarja Borut Brezovec in Anton Gryban.

Da je vse potekalo, kot je treba, sta poskrbeli legendi scene Jadran Tomšič, ki je tudi avtor fotografij, in Rok Tomšič, ki je pripravil izvrstno odrsko produkcijo.

Klemen Markelj je po koncertu dejal: “Vsi nastopajoči so bili naravnost fantastični. Zelo sem ponosen nanje!! Bravo !!! Takšen koncert je tudi najboljših dokaz, da je rock glasba še kako živa!!”

Šola bobnov Klemen Markelj, kot se uradno imenuje projekt, sprejema vpise skozi vse leto. Moto šole pa je: “Po najkrajši poti do cilja učenca.” Zaenkrat se lahko šolate na treh lokacijah, v Ljubljani, Škofji Loki in Železnikih.

State Enemy

Vse dodatne informacije in prijave na: info@sola-bobnov.si , tel. 040 974 789 ali na spletni strani Šola bobnov Klemen Markelj.


 

Goriški heavy metalci HairX se ozirajo tudi v Italijo
Nov album Mary Rose. Vabila za promo koncert 17. maja pošla v trenutku!
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm