Atraktivna dueta začenjata sezono poletnih pop hitov

Prvi par Ed Sheeran in Justin Bieber, drugi David Guetta in mlada Raye.

Ed Sheeran & Justin Bieber – Don’t Care

Britanski pop super-zvezdnik Ed Sheeran po svojem izjemno uspešnem albumu ÷ Divide, ki je zdaj star že dve leti (in dva meseca, op.), končno predstavlja novo skladbo, katere naslov je Don’t Care. Na poti vrnitve k pisanju ga spremlja Justin Bieber, še en gigantski pop zvezdnik in tudi njegov velik oboževalec, ki je ne samo dodal svoj glas, ampak je tudi eden izmed soavtorjev skladbe. Don’t Care je še ena vznesena, po Sheeranovsko sinkopirana in nadvse prijetna, precej klasično usmerjena pop skladba.

Sicer pa to ni prvo sodelovanje dveh morda celo največjih svetovnih moških pop zvezdnikov tega trenutka. Sheeran je soavtor Bieberjeve uspešnice Love Yourself iz leta 2015. Bieber je pel tudi na uspešnici Cold Water ameriške trapasto hibridne electro EDM senzacije Major Lazer, katere soavtor je Sheeran.

David Guetta feat Raye – Stay (Don’t Go Away)

Francoski DJ guru David Guetta je izdal novo različico skladbe Stay (Don’t Go Away), ki je prvotno izšla leta 2004 na njegovem drugem albumu Guetta Blaster. Pevca Chrisa Willisa je zdaj zamenjala čutna 21-letna vse bolj prisotna britanska mladenka Raye. Nova verzija, ki je ne boste našli na Guettinem zadnjem albumu 7, je manj navita, precej bolj barvita in bolj discoidno “tropsko” house naravnana. S to skladbo francoski velemojster napoveduje tudi serijo poletnih festivalskih nastopov in nekaj kasnejših evropskih koncertov.

Preberite še:
Recenzija albuma: Ed Sheeran – ÷ Divide (2017)
Recenzija albuma: David Guetta – 7 (2018)
Ed Sheeran v nekaj minutah prodal 60.000 vstopnic za junijska koncerta v Celovcu
Neverjetno, Ed Sheeran ima 16 skladb med prvih 20 na britanski lestvici
David Guetta: “Justin Bieber je veliko tvegal!”
David Guetta uporabil milijon glasov za nogometno himno

 

Nov album Mary Rose. Vabila za promo koncert 17. maja pošla v trenutku!
Metallica - Helping Hands… Live & Acoustic At The Masonic (2019)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm