Siddharta @ Hala Tivoli: triumf, dostojen največjega slovenskega rock benda

Na krilih Nomadov z novo energijo, a tudi s staro magijo, ki še naprej pleni!

Siddharta po vseh letih in uspehih še vedno zmorejo znova in znova pripraviti nekaj novega in presenetljivega. Koncert v že več kot mesec popolnoma razprodani veliki dvorani Hale Tivoli, s katerim je naš največji rock bend začel svojo novo veliko turnejo, je bil nekaj posebnega.

Že pred nastopom je bilo v dvorani čutiti veliko pričakovanje, kot da skupine ne bi bilo nikjer že sto let. In Siddharta so svojim več kot zvestim oboževalcem odgovorili z enako vnemo. Pripravili so prvorazredni spektakel, ki prav v ničemer ne zaostaja za tistimi najboljšimi onstran naših meja. Bilo je vsega! Igranje je bilo izjemno, vzdušje pompozno, veličastno, a tudi bazično rock’n’rollarsko, po svoje uporniško in nomadsko ter neposredno, kot že dolgo ne. Zraven pa še pirotehnični efekti, predvsem veliko ognja, pa lepa svetloba in čudovita videografika.

Koncert je bil totalni spektakel in kar je nazadnje še pomembnejše, bilo je neizmerno veliko brezpogojnega razdajanja, in to z obeh strani. In če je Tomi M. svojim oboževalcem oziroma prijateljem, kot jih je vseskozi naslavljal, dejal, da so vsako leto boljši, ta trditev vsekakor velja tudi za Siddharto.

Preberite še:
4.000 brezplačnih prenosov novega albuma Siddharte razgrabljenih v nekaj urah
Siddharta od 3. do 7. 9. podarja 3.000 brezplačnih prenosov novega albuma
Siddharta pripravili prvorazredni dogodek v podzemlju Pivovarne Union
 

Vagabunda predstavljata svojo prvo skladbo v slovenščini
Lenny Kravitz 27. aprila v Ljubljani
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm