Siddharta od 3. do 7. 9. podarja 3.000 brezplačnih prenosov novega albuma

Z darilom se skupina in njen pokrovitelj Wolksvagen zahvaljujeta za desetletno podporo.

Siddharta, naš trenutno največji slovenski rock bend, in družba Volkswagen se ob deseti obletnici njunega tesnega sodelovanja na prav poseben način zahvaljujeta za podporo. Svojim zvestim oboževalcem in podpornikom sta od 3. do 7. septembra pripravila ekskluzivno darilo – brezplačni prenos najnovejšega albuma Siddharte. Album sicer uradno izide nekaj dni kasneje, 14. septembra, na dan njihovega razprodanega koncerta v Hali Tivoli. Album boste lahko prenesli s povezave www.volkswagen.si/sddh.

Siddharta je po Medrevesa, ki je že velika uspešnica, pravkar objavila še en singel s prihajajočega albuma. Atraktivna skladba z naslovom A.M.L.P. napoveduje, da zna biti že kar težko pričakovani albumi še en presežek v opusu našega najpopularnejšega rock benda. Videospot za skladbo pa je delo ekipe Enye Belak Gupta.

V sklopu priprav na veliko slovensko turnejo Siddharte bo 5. septembra v ljubljanskem lokalu ČIN ČIN potekal zanimiv event, na katerem se bodo predstavile vse tri predskupine, ki bodo gostovale na posameznih koncertih naših rock gigantov. Seven Days In May in MRFY bodo nastopili na vseh koncertih, razen na ljubljanskem, kjer bo slednje zamenjal bend Bo!.
 
Prizorišča in goste najdete v Napovedniku

 

Nicki Minaj - Queen (2018)
VIKINGVIN se po 12 letih vrača s svojim YouTube kanalom
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm