Stray Train imajo novega pevca

Novi frontman imenitnih slovenskih heavy blues rockerjev je Jaša Šaban.

Foto: Nika Brunet

Po izvrstnih albumih albumih Just ’cause You Got The Monkey Off Your Back Doesn’t Mean The Circus Has Left Town (2016) in Blues from Hell (2017), popolni uveljavitvi na domači sceni (številni odlični koncerti, predskupina Scorpions v Stožicah …) in nekaterih uspehih v tujini (evropska turneja, predskupina Nickelback v Rusiji …) slovenska power blues rock atrakcija Stray Train sporoča, da ima novega pevca.

Mesto frontmana je zasedel Jaša Šaban (na foto v sredini, op.), ki ga je širša javnost spoznala kot finalista in dobitnika zlatega gumba resničnostnega TV šova Slovenija ima talent. Tisi bolj posvečeni pa se ga zagotovo spomnite kot kolovodje odlične, a žal povsem prezrte skupine Top Stripper, ki je leta 2016 izdala morda celo najboljši slovenski 80s “California” glam blues metal album Luck Don’t Come Cheap.

Stray Train so zapisali, da so novega pevca izbirali izključno na podlagi pevskih sposobnosti in talenta.

Bend s Šabanom že pripravlja nov material. Novembra pa se z nemško neo-glam rock skupino The New Roses odpravlja na novo evropsko turnejo, v okviru katere ima do zdaj že potrjenih pet koncertov v Nemčiji, dva v Avstriji in enega na Madžarskem. Tu je treba povedati, da bodo večinoma igrali v prestižnih in kultnih dvoranah.
 

Steven Adler se je zabodel
Yngwie Malmsteen - Blue Lightning (2019)
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm