Stray Train v Sloveniji pred Scorpions, v Rusiji pred Nickelback

Slovensko blues rock mašino bo slišalo 55.000 ljudi.

Foto: Nika Brunet

Slovenska blues rock atrakcija Stray Train postaja vse bolj cenjena tudi v tujini. Po uspešni evropski turneji, uvrstitvi njihovih skladb na CD zbirki revij, kot sta Classic Rock in Rock It!, je bend zdaj dobil še priznanje največjih svetovnih organizatorjev koncertov. Kot prvi slovenski izvajalec je bil namreč izbran za predskupino slovite kanadske novometalske korpo rock senzacije Nickelback na njenih koncertih v Rusiji. Tako bodo Stray Train 21. maja igrali v Moskvi na pokritem olimpijskem stadionu Olimpiysky, ki sprejme 35.000 obiskovalcev, dva dni kasneje pa bodo nastopili še v ledeni dvorani v Sankt Peterburgu, v katero gre 12.3000 ljudi.

Kmalu za tem boste magijo Stray Train lahko doživeli tudi v naši prestolnici. Live Nation Entertainment, največji koncertni organizator na svetu, jih je izbral za predskupino legendarnim nemških heavy metal prvakom Scorpions, ki bodo nastopili 8. junija v ljubljanski Areni Stožice.

Naše izvrstne blues rockerje, ki so lani ponovno navdušili s še vedno zelo aktualnim albumom Blues From Hell, bo tako v kratkem času slišalo 55.000 ljudi.
 

Trik, da je zmanjkalo glasbe, deloval. Lea Sirk v finalu Evrovizije 2018!
Prvenec Seven Days in May izide 11. maja
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm