Je na vidiku novi album The Rolling Stones?

Jagger objavil del skladbe, Richards pa, da gre naj rock ’n’ roll bend na svetu kmalu v studio.

Mick Jagger, frontman največjega rock ’n’ roll benda na svetu, je na twitterju objavil 22-sekundni video, ki bi bil lahko nova skladba The Rolling Stones. Zelo groovy pesem zveni “dokončano”. Na posnetku je že več (naknadno posnetih) vokalov in kitar in nasploh prevladuje vtis, da je bilo vanj že vloženega precej produkcijskega truda. Jagger v tweetu zapisal: “Vse v znamenju skladanja, snemanja … in turneje!”

Da legendarni rockerji pripravljajo nekaj velikega, je le nekaj dni pred objavo Jaggerjevega videa potrdil tudi glavni kitarist skupine Keith Richards, ki je za revijo Rolling Stone povedal, da bo šel bend v studio še pred svojo aprilsko ameriško turnejo. Glede na to, da bend za razliko od poznih šestdesetih in sedemdesetih, dandanašnji snema zelo hitro, bi album lahko izšel že v nekaj mesecih, vsekakor pa še letos. Seveda so to zgolj ugibanja.

Zadnji studijski album so The Rolling Stones izdali leta 2016. To je bil album Blue & Lonesome, na katerem se je bend lotil nekaterih starih blues skladb. Zadnji avtorski studijski album A Bigger Bang, pa je skupina izdala zdaj že daljnega leta 2005.

The Rolling Stones bodo 20. aprila šli na turnejo po ZDA, ki so jo poimenovali No Filter. Nastopili bodo na tamkajšnjih 16 velikih stadionih.
 

Super-pianistka Eva Švent Zadel se bo 9. 3. prvič predstavila kot rockerica
Trivia, bend legendarnih dvojčkov Lebar, predstavlja top 80s heavy AOR balado
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm