Končno na ogled vaja, ki so jo imeli Metallica in Lady Gaga na grammyjih

Za razliko od kasnejšega pravega nastopa je tu kaj videti in slišati.

Metallica so končno izdali posnetek vaje, na kateri so se s pevko Lady Gaga 10. februarja vadili skladbo Moth Into Flame. Skupni nastop metal velikanov in pop dive, ki naj bi bil eden vrhuncev letošnje prireditve ob podelitvi nagrad Grammy, se je sprevrgel v katastrofo, ker je na nastopu, ki je bil dva dni kasneje, pevec James Hetfield kitico in refren ostal brez mikrofona, pa tudi tonski tehniki na prireditvi, ki naj bi pokazala tudi tehnično superiornost ameriškega glasbenega posla, so bolj ali manj spali. Totalni poraz, za katerega nista bila kriva izvajalca, je z ognjevitim nastopom omilila Lady GaGa.

Marca je izšel video s posnetkom generalke, na kateri so bili vsi oblečeni za nastop in tudi pirotehnične efekte so uporabili. Posnetek odraža vse tisto, kar bi njihov nastop moral biti.

Ravnokar pa je Metallica objavila še posnetke predhodne skupne vaje, na kateri so pripravljali vokalne linije, odrski nastop in vse ostalo. Lady GaGa je že prej večkrat pokazala, da se v rock in metal vodah odlično znajde in da ima glas. Tudi sam zvok je bil še bolj napiljen kot na generalki. Na tem posnetku se zares sliši, za kakšne mojstre in mojstrico svojega posla gre, in kakšna velika priložnost je šla v nič.


 

Goran Krmac kvartet uspešen na Nizozemskem
Punk klasika Nazi Punks Fuck Off je postala Nazi Trumps Fuck Off
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm