Vsaka nova skladba MRFY je dogodek

Naj novi SLO indie bend razkriva še svojo temnejšo in bolj kompleksno stran.

Izjemni Novomeščani MRFY zelo premišljeno in v preudarnem ritmu predstavljajo nove skladbe, kar samo kaže, koliko pozornosti posvečajo vsaki podrobnosti. Po uspešnih singlih Klic in Always (Če te najdem) je bend jeseni presenetil z izvrstno skladbo ANAKIN, na kateri je pokazal tudi nekaj alter dance rock senzibilnosti.

Letos je skupina izdala novo skladbo Tretje oko, ki je njihova najbolj kompleksna, najtežja, aranžmajsko najbogatejša in verjetno tudi njihova najbolj mračna skladba. Posebnosti skladbe sta tudi spreminjanje ritma in malce bolj raskava vokalna interpretacija. Tako kot za vse prejšnje, so MRFY tudi za to skladbo posneli art videospot. Tudi v njem boste videli nekaj kadrov Dolenjske pokrajine, ki postajajo že prava rdeča nit njihovih z zanimivimi zgodbami obarvanih artističnih videospotov.

MRFY pa tudi s Tretje oko kažejo, da so verjetno najbolj izdelan in slogovno najbolj dorečen novi slovenski indie rock bend. Skupina ima preprosto vse; ideje, držo, talent, samosvoj, a hkrati prepoznaven slog in nenazadnje tudi raven, ki je brez težav primerljiva s svetovno.

MRFY bodo 28. februarja izdali svoj prvi EP z naslovom A Side Of The Story. Promocija bo isti dan v ljubljanskem klubu ČINČIN.
 

Loudness - Rise To Glory (2018)
Orto Fest 2018: Letos morda celo največ zvenečih imen
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm