Vsestranski SkorBand tudi v ritmu funka in disca

Atraktivna desetčlanska zasedba predstavlja skladbo Dej muzko bolj naglas!.

SkorBand band so pravi mali orkester, ki ima moški in ženski vokal, trobilno / pihalno in ritem sekcijo in seveda obvezne klaviature in kitaro. Skupina deluje štiri leta in je žanrsko vsestranska.

Te dni so SkorBand predstavili groovy skladbo Dej muzko bolj naglas!, ki jo je zanje napisal avtor številnih uspešnic Dare Kaurič. Producent je bil Miha Gorše iz skupine Muff. Skladba z bogatim aranžmajem je pregreti klasičen funk z močno starinsko disco noto, kratkimi rap vložki in kančkom popevkarskega šarma.

SkorBand so za skladbo pripravili tudi atraktiven videospot, ki je delo video produkcije Fotokom in režiserja Mateja Vraniča. Snemali so v velenjski Rdeči dvorani. “Zaradi snemanja v nočnem času, pod ogromno disco kroglo in odrskimi lučmi je bil občutek, kot da smo na pravi zabavi. Poleg tega nam je to omogočila tudi vrhunska snemalna ekipa in naši prijatelji, ki so nastopili kot statisti. Zdi se nam, da je spot zaradi tega še bolj pristen in energičen. Na snemanju smo se imeli res zabavno, najbolj pa bo ostalo v spominu presenečenje za našega saksofonista Radota, ki je prav tisti dan praznoval 30. rojstni dan,” je o snemanju povedala pevka Larisa.
 

Jernej Zoran bo 13. februarja izdal svoj četrti album
Chris Eckman in The Bambi Molesters po 13-ih letih obudili The Strange
Kiosk HmHm na:

Like Kiosk HmHm